Prin tot ceea ce facem, credem în contestarea stării de fapt a lucrurilor. Credem în a gândi diferit. Contestăm starea de fapt a lucrurilor creând programe cu un design superb, ușor de folosit și prietenos pentru utilizator. Se întâmplă să facem aplicații software excepționale. Îți oferim de această dată Calmens.

Credem în dreptul fiecărui cuplu de a planifica momentul când să aducă pe lume un copil. Credem în dreptul de a alege sexul copilului fără a apela la intervenții chirurgicale și la fertilizarea in vitro. Credem că avem libertatea de a face dragoste fără grija unei sarcini. Credem că merităm să ne bucurăm de partenerul de viață într-o relație intimă fără bariere fizice (prezervative, dispozitive intrauterine, inele intravaginale etc.) sau psihologice (cum ar fi frustrările provocate de coitus interruptus). Credem în dreptul femeii la sănătate, prin a folosi ceea ce natura ne oferă și evitând substanțele chimice și hormonii artificiali care provoacă dereglări hormonale și cresc riscul îmbolnăvirilor în rândul femeilor. Credem că, folosind “ceasul nostru biologic”, putem planifica evenimentele importante din viața noastră (ieșiri romantice, nunți sau luni de miere).

Credem că fiecare cuplu de tineri căsătoriți dorește să petreacă câțiva ani împreună, bucurându-se unul de celălalt, înainte de a aduce pe lume primul copil. Știm că dorești să vă cunoașteți mai bine, să vă distrați mai mult, să călătoriți mai mult, înainte de a deveni părinți. Este normal, este firesc. De aceea am creat o opțiune extraordinară în programul Calmens, opțiune ce îți permite să folosești o metoda naturală de contracepție care nu interferează în nici un fel cu bunul mers al organismului tău. Nu trebuie să înghiți substanțe chimice cu efecte dăunătoare sau hormoni artificiali care provoacă dereglări în organismul tău. Nu trebuie să diminuezi sau să întrerupi plăcerea contactului sexual folosind prezervative sau metoda retragerii. Programul pe care ți-l oferim calculează zilele sigure pentru contactul sexual și următoarele menstruații, ajutându-te să planifici evenimente importante cum ar fi ieșiri romantice, nunți sau luni de miere.

Calmens este o aplicatie software care se bazeaza pe o metoda medicala stiintifica si 100% naturala ce va permite sa planificati viata sexuala calculand cu usurinta zilele fertile si zilele nefertile dintr-un ciclu menstrual.

Calmens efectueaza calcule complexe pentru a afisa perioadele sigure si nesigure.

Cunoscand zilele fertile si nefertile dintr-un ciclu menstrual, Calmens va permite

sa tineti evidenta exacta a menstruatiilor
sa planificati excursii, vacante, iesiri romantice, nunti, luni de miere, sau alte evenimente importante fara menstruatii
sa participati in competitii sportive fara menstruatii
sa calculati zilele pe calendar
sa va planificati viata intima
sa folositi metoda naturala de contraceptie
sa ramaneti insarcinata
sa planificati sexul copilului
Atat femeile cu cicluri menstruale regulate cat si femeile cu ciclu neregulat se pot baza pe metoda Calmens, pentru determinarea datei ovulatiei, a zilelor fertile si a zilelor sigure pentru contactul sexual neprotejat.

Un numar mare de femei incearca sa evite folosirea contraceptivelor (anticonceptionalelor) chimice, hormonale sau a metodelor chirurgicale de contraceptie. Exista o multime de motive pentru aceasta: efectele secundare ale contraceptivelor, posibila influenta negativa asupra sanatatii pentru moment sau in viitor, reactii individuale ale organismului si multe altele. Pentru unii oameni convingerile religioase nu permit folosirea contraceptivelor.

Metoda Calmens este cea mai sigura metoda pentru sanatate, potrivita pentru majoritatea femeilor. Aceasta are un nivel de eficacitate ridicat (pana la 95%). Aceasta metoda permite 18-20 zile de viata sexuala libera pe perioada unui ciclu (pentru un ciclu mediu de 28 de zile).

Eficacitatea tuturor metodelor de planificare familiala depind intr-un grad foarte mare de actiunile persoanelor implicate.

Metoda stiintifica folosita de programul Calmens este bazata pe determinarea datei ovulatiei si calcularea perioadelor sigure si nesigure.

In timpul perioadei nesigure trebuie sa evitati contactul sexual sau sa folositi alta metoda de contraceptie (ex: prezervativul).

Programul Calmens va ofera posibilitatea sa tineti evidenta exacta a menstruatiilor, chiar si in cazul ciclurilor menstruale neregulate, si sa planificati excursii, vacante, iesiri romantice, nunti, luni de miere, sau alte evenimente importante fara menstruatii.

Comandati chiar acum programul Calmens daca doriti sa tineti evidenta exacta a menstruatiilor folosind o metoda 100% naturala si 100% sigura pentru sanatatea dvs.

Ce este Calmens?

Programul Calmens foloseste o metoda stiintifica cu ajutorul careia puteti determina perioada fertila prin urmarirea duratei ciclurilor menstruale anterioare si a stabilirii unei forme generale de evolutie.

Aceasta metoda incearca sa identifice perioadele fertile ale ciclului menstrual si evita intalnirea dintre spermatozoizi si ovul prin renuntarea la contacte sexuale in perioada in care ovulul ar putea fi fecundat.

Eficienta: peste 95%

Cum actioneaza: Ajuta cuplurile sa identifice perioada fertila pentru a evita contactul sexual in acel interval de timp. Identificarea perioadei fertile se face pe baza calendarului.

Avantaje:

  • nu exista efecte secundare
  • partenerii impart responsabilitatea de planificare a familiei
  • foarte ieftin
  • poate fi folosita atat pentru contraceptie cat si pentru planificarea unei sarcini

Programul Calmens utilizeaza o metoda naturala de recunoastere a zilelor fertile si este lipsit de nocivitate, nu are nici un fel de efecte secundare, poate fi folosit ocazional, nu reprezinta nici o interventie pe corp, are un pret mic, poate fi folosit atat la contraceptie cat si pentru planificarea unei sarcini, nu exista probleme de revenire a fertilitatii.

Ce spun clientii despre Calmens?

Am cumparat programul in urma cu 1 an de zile. Optiunile programului care m-au interesat cel mai mult au fost: contraceptia si calendarul menstrual. Am auzit de programul Calmens din intamplare navigand pe internet si sunt multumita de program, e reusit. 🙂 M-a ajutat destul de mult. Nu am intampinat dificultati in utilizare, deoarece este usor de utilizat si practic pentru oricine. Pretul este rezonabil, si il poate avea orice persoana care si-l doreste. Voi recomanda pe viitor prietenilor si apropiatilor acest program. – Ralutzika

Citește mai multe impresii despre programul Calmens în pagina Impresii.

Comandă chiar acum programul Calmens dacă dorești să ții evidența exactă a menstruațiilor folosind o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sănătatea ta.