Orgasmul funcționează ca un analgezic pentru organism

Conducerea Muzeului de Știință din Vancouver a lansat o campanie controversată, în urma căreia încearcă să explice tuturor vizitatorilor că orgasmul funcționează ca un analgezic pentru organism.

Cei care au trecut pe lângă Muzeul de Știință, au făcut ochii mari când au văzut un afiș în care un cuplu stă în pat, amândoi dezbrăcați, iar ea cu picioarele în ghips.

Campania, extrem de sugestivă se numește: “Orgasm can kill pain” (Orgasmul poate pune capăt durerii), iar muzeul încearcă să explice științific efectul analgezic al orgasmului asupra corpului uman, prin exponate extrem de controversate.

Beverly Whipple, unul dintre inițiatorii campaniei, explică pentru LifeScript: “În experimentele făcute pe șoareci, orgasmul avea efectul unui calmant similar cu 10 miligrame de morfină pe kilogram.”

Orgasmul - analgezic pentru organism

Pentru a vă bucura și mai mult de orgasm eliminați din “ecuație” elementele care ar putea reduce intensitatea plăcerii, cum ar fi prezervativele, care diminuează orgasmul, sau stresul unei sarcini nedorite.
Recomandarea noastră este să folosiți metoda contraceptivă oferită de Calmens care este un program bazat pe o metodă științifică și 100% naturală ce vă permite să aveți un orgasm intens calculând cu ușurință zilele sigure pentru contactul sexual.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.