Credem în dreptul fiecărui cuplu de a planifica momentul când să aducă pe lume un copil. Credem în dreptul de a alege sexul copilului fără a apela la intervenții chirurgicale și la fertilizarea in vitro.

Dacă ești genul de persoană căreia îi place să dețină controlul total asupra fiecărui aspect din viața sa, avem un super-produs software pentru tine. Calculează zilele în care poți rămâne însărcinată și te ajută să planifici perioada în care să se nască copilul, ba chiar mai mult, îți permite să planifici sexul viitorului tău copil.

Dacă ești deja însărcinată și arzi de nerăbdare să afli sexul copilului tău, acest program excepțional te ajută să afli, cu mult înainte ca o ecografie să o poată face, dacă vei fii mămică de fetiță sau mămică de băiețel, permițându-ți astfel să te pregătești din timp cu alegerea numelui, pregătirea hăinuțelor sau a camerei bebelușului tău.

Am creat un program ingenios pentru tine, ușor de folosit, în limba română, care te ajută să calculezi zilele în care poți rămâne însărcinată și să planifici perioada în care să se nască copilul. În situațiile în care într-o familie există deja unul sau mai mulți copii, credem că părinții își mai doresc fie o fetiță, fie un băiețel, în funcție de ceea ce lipsește din familia respectivă. Creând acest excepțional program numit Calmens, îți oferim posibilitatea să alegi sexul viitorului tău copil.

Planifica sexul copilului cu Calmens. Iti doresti o fetita sau un baietel? Calculeaza zilele probabile pentru a avea o fetita sau un baietel. Determina sexul viitorului copil cu ajutorul programului Calmens.

Ce este Calmens?

Calmens este un program care se bazeaza pe o metoda medicala stiintifica si 100% naturala ce va permite sa planificati viata sexuala calculand cu usurinta zilele fertile dintr-un ciclu menstrual.

Cunoscand zilele fertile, Calmens va ajuta sa ramaneti insarcinata si sa planificati sexul copilului.

Ce spun clientii despre Calmens?

Ma numesc David Ramona. Am cumparat programul Calmens in martie 2007. Optiunea care m-a interesat cel mai mult a fost sexul copilului. Am auzit de acest program de la doctorul meu ginecolog. Sunt foarte multumita de acest program; m-a ajutat foarte mult pentru ca am o fetita pe care o astept de 10 ani. Nu am intampinat nici o dificultate la utilizarea programului. Nu cred ca trebuie imbunatatit nimic la program. Pretul este aceesibil pentru foarte multa lume. Doresc sa primesc periodic informatii despre programul Calmens. Am recomandat acest program la foarte multe cunostinte si prietene. David Ramona

Am cumparat programul in jurul datei de 8 sau 9 feb. 2006. Cel mai mult m-a interesat “sexul copilului” si asta pentru ca am deja unul, iar programul dvs. era exact ce cautam de foarte mult timp. Pot spune ca este unicul din tara noastra, sau cel putin eu nu am gasit altul, atat timp cat in occident si in State se face de mult acest planning.
L-am luat de pe net si cred ca e ok, pentru ca contine tot ceea ce poate interesa o femeie, fie ea casatorita sau nu.
Despre pret pot spune ca e accesibil, iar cu privire la recomandari pot spune ca am facut-o deja chiar de cand l-am descoperit.
Va multumesc inca o data ca nu m-ati dezamagit, si de asemenea pentru realizarea lui cu atat mai mult ca sunt si eu medic.
Multumesc inca o data pentru seriozitate si puteti fi sigur ca il voi recomanda cu toata increderea si altora. Adina Luisa Gemeneanu

Citeste mai multe impresii ale utilizatorilor programului Calmens in pagina Impresii.

Comandă chiar acum programul Calmens dacă dorești sa planifici sarcina și sexul copilului pe cale naturală folosind o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sanatatea ta.

Check our Products on Sale!

-29%

Fără categorie

Calmens – Complet

Original price was: €21.00.Current price is: €15.00.
-29%

Fără categorie

Calmens – Contraceptie

Original price was: €7.00.Current price is: €5.00.
-29%

Fără categorie

Calmens – Sexul copilului

Original price was: €7.00.Current price is: €5.00.