Prin tot ceea ce facem, credem în contestarea stării de fapt a lucrurilor. Credem în a gândi diferit. Contestăm starea de fapt a lucrurilor creând programe cu un design superb, ușor de folosit și prietenos pentru utilizator. Se întâmplă să facem aplicații software excepționale. Îți oferim de această dată Calmens.

Credem în dreptul fiecărui cuplu de a planifica momentul când să aducă pe lume un copil. Credem în dreptul de a alege sexul copilului fără a apela la intervenții chirurgicale și la fertilizarea in vitro. Credem că avem libertatea de a face dragoste fără grija unei sarcini. Credem că merităm să ne bucurăm de partenerul de viață într-o relație intimă fără bariere fizice (prezervative, dispozitive intrauterine, inele intravaginale etc.) sau psihologice (cum ar fi frustrările provocate de coitus interruptus). Credem în dreptul femeii la sănătate, prin a folosi ceea ce natura ne oferă și evitând substanțele chimice și hormonii artificiali care provoacă dereglări hormonale și cresc riscul îmbolnăvirilor în rândul femeilor. Credem că, folosind “ceasul nostru biologic”, putem planifica evenimentele importante din viața noastră (ieșiri romantice, nunți sau luni de miere).

Am creat un program ingenios pentru calculator, ușor de folosit, în limba română, care te ajută să calculezi zilele în care poți rămâne însărcinată și să planifici perioada în care să se nască copilul. În situațiile în care într-o familie există deja unul sau mai mulți copii, credem că părinții își mai doresc fie o fetiță, fie un băiețel, în funcție de ceea ce lipsește din familia respectivă. Creând acest excepțional program numit Calmens, îți oferim posibilitatea să alegi sexul viitorului tău copil.

Dacă ești deja însărcinată și arzi de nerăbdare să afli sexul copilului tău, îți punem la dispoziție o opțiune care te ajută să afli, cu mult înainte ca o ecografie să o poată face, dacă vei fii mămică de fetiță sau mămică de băiețel, permițându-ți astfel să te pregătești din timp cu alegerea numelui, a pregătirii hăinuțelor sau a camerei bebelușului tău.

Calmens este un program care se bazează pe o metodă medicală științifică și 100% naturală, ce îți permite să planifici viața sexuală calculând cu usurință zilele fertile și zilele nefertile dintr-un ciclu menstrual.

Calmens efectueaza calcule complexe pentru a afisa perioadele fertile si nefertile.

Cunoscand zilele fertile si nefertile dintr-un ciclu menstrual, Calmens te ajuta să ramâi însărcinată și chiar să planifici sexul copilului.

Cum rămâi însărcinată?

De-a lungul fiecarui ciclu menstrual exista doar cateva zile in care poți rămâne însărcinată. Cu Calmens poți calcula cu usurinta aceste zile si poți planifica sarcina cand dorești.

Calmens te ajută sa planifici si sa controlezi conceptia copilului tău. Folosește Calmens dacă intentionezi să rămâi însărcinată.
Acest lucru este valabil daca aveti contact sexual in zile fertile mentionate si nu folositi prezervative, contraceptive artificiale, chimice sau hormonale.

Nota: Este recomandat sa incetezi administrarea contraceptivelor chimice sau hormonale cu 3-6 luni inainte de perioada aleasa pentru a ramane insarcinata.

Va doriti o fetita sau preferati un baietel? Calmens va ajuta sa alegeti sexul copilului dvs. Ai ramas deja insarcinata si dorești sa afli sexul viitorului copil?
Programul Calmens va ofera posibilitatea sa calculati zilele fertile, putand sa planificati sarcina si sexul copilului.

Comandati chiar acum programul Calmens daca doriti sa planificati sarcina si sexul copilului pe cale naturala, folosind o metoda 100% naturala si 100% sigura pentru sanatatea dvs.

Ce este sarcina?

In ovarele fetelor se gasesc o multime de ovule. Cand ating varsta pubertatii, in fiecare luna ovarele elimina cate un ovul. Ovulul se deplaseaza din trompa uterina in uter. Uterul este locul unde va creste fatul, daca ovulul a fost fertilizat de sperma unui barbat.

Uterul este pregatit in fiecare luna pentru o posibila sarcina, iar invelisul sau membranos devine gros si moale. Cand organismul realizeaza ca in uter nu creste nici un fat, aceasta membrana si ovulul sunt expulzate din corp prin vagin.

Sarcina este intalnirea dintre spermatozoid si ovul urmata de modificari ale invelisului uterului care permit fixarea si dezvoltarea embrionului.
Sarcina apare daca, in urma unui contact sexual, un spermatozoid eliberat prin ejaculare fecundeaza un ovul.

Ce spun clientii despre Calmens?

Programul l-am cumparat prin iulie 2005. Cel mai mult m-a interesat optiunea “Sarcina”. Am aflat de acest program prin intermediul Internetului. Eu cel putin sunt ffffff multumita, am reusit sa imi indeplinesc visul: sa am din nou un copil. Nu am intampinat dificultati, este fff usor de utilizat, chiar si de instalat. Pretul, ce sa zic, este nemaipomenit. La inceput am crezut din suflet ca este teapa. 🙂 Programul l-am recomandat la mai multe prietene. Va multumesc. O zi buna. – Mihaela Cirjan

Am cumparat programul Calmens in urma cu 2 saptamani, interesandu-ma in mod special despre cum pot sa raman insarcinata si sa concep un baietel. Pretul mi se pare modic, atata vreme cat acest program iti calculeaza foarte multe chestii legate despre perioada fertila si altele.
Am gasit site-ul pe internet si l-as recomanda tuturor prietenelor mele. Programul este extrem de simplu de utilizat si speeeeeeeeer sa-mi poate noroc. Dupa calculele mele, ar trebui sa concep baietelul pe data de 9 iulie a.c. si se va naste la anul pe 5 aprilie, in zodia berbec, la fel ca si tatal lui. Sper sa-mi purtati noroc! Va multumesc! – Claudia Serafimciuc

Citește mai multe impresii ale utilizatorilor programului Calmens în pagina Impresii.

Comandă chiar acum programul Calmens dacă dorești sa planifici sarcina și sexul copilului pe cale naturală folosind o metodă 100% naturală și 100% sigură pentru sanatatea ta.

One thought on “Sarcină

  1. Pingback: Avantajele sarcinii asupra organismului - Sarcina si avantajele ei

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.