Despre noi

Despre autor si programul Calmens in presa

Cotidianul Libertatea (marti, 14.05.2002, pag. 4) – “Programeaza” sexul copilului prin calculator – un articol despre CALMENS.

Emisiunea “Teo Show” de la PRO TV de luni, 27.05.2002 – Il are ca invitat pe Florin Boghian, autorul programului CALMENS.

Cotidianul Monitorul de Vilcea (sambata, 01.06.2002, prima pagina) – “Un vilcean determina sexul copilului cu ajutorul calculatorului” – un interviu cu Florin Boghian, autorul programului CALMENS.

Cotidianul National (sambata, 01.06.2002, pag. 3) – “Un vilcean si-a facut site pe Internet si stabileste ziua in care un cuplu poate concepe un baietel sau o fetita” – un articol despre Florin Boghian, autorul programului CALMENS.

Cotidianul Curentul (marti, 04.06.2002, prima pagina) – Cititi un articol despre CALMENS.

Ziarul Editie Speciala de Oltenia (joi, 28.08.2003) – Cititi un articol despre CALMENS.

Cotidianul Libertatea (luni, 08.09.2003) – Cititi un articol despre Florin Boghian si CALMENS.

Transindex (luni, 08.09.2003) – A Szexkalkulátor – Szoftver tervezgeti a gyermek nemét (Un articol in limba maghiara despre Florin Boghian si CALMENS).

Ziarul Ziarul (marti, 10.02.2004) – “Sexul dirijat de calculator” – Un articol despre programul Calmens.

Observator Antena 1 (joi, 14.10.2004) – “Sexul copilului: fetita sau baietel?”. Un reportaj despre programul Calmens. Interviu cu autorul programului. Interviuri cu clienti ai programului Calmens.

BaniiNostri.ro (27.02.2006) – “Cum platesti pe Net fara PayPal” – “Si totusi se poate. Exemplul este dat de Calmens Software, din Ramnicu Valcea, care utilizeaza, printre altele, si sistemul PayPal pentru vanzarea aplicatiei Calmens. Aceasta este un calendar menstrual pentru planificare familiala comercializat atat in Romania, cat si peste hotare. In cazul Calmens, vanzarea prin PayPal catre clientii romani se poate face in doua feluri: fie clientii sunt stabiliti in strainatate, avand carduri si conturi in tara respectiva (aflata si pe lista de disponibilitate a PayPal), fie sunt rezidenti romani ce utilizeaza cardurile unor cunostinte sau rude din strainatate.”

SMARTfinancial.ro (15.10.2006) – “Calmens – comert electronic cu software util in viata de cuplu” – “Un exemplu de produs mai putin obisnuit este comercializarea online de catre firma Intersoft SRL a unei aplicatii software pentru Windows “care se bazeaza pe Metoda Naturala de Contraceptie (Planificarea Naturala a Familiei) ce permite planificarea vietii sexuale calculand cu usurinta zilele fertile si zilele nefertile dintr-un ciclu menstrual”. Mecanismul comercial este realizat online, la adresa www.calmens.ro, unul dintre site-urile cu vechime din Romania.”

Revista Mami (nr. 1, ianuarie 2007, pagina 9) – “Sexul copilului – planificat pe computer?” – “O aplicatie software pentru Windows, numita “Calmens”, bazata pe Metoda Naturala de Contraceptie – Planificarea Naturala a Familiei, vine in sprijinul femeilor. Cu ajutorul acesteia, va puteti planifica viata sexuala, calculand cu usurinta zilele fertile si nefertile dintr-un ciclu menstrual. Astfel, cunoscand aceste perioada, cei care au pus la punct softul sustin ca se poate planifica chiar sexul copilului si se poate calcula data la care se va naste micutul.”

PRO TV (Stirile Pro TV – ora 19, 14 august 2007) – “Matematica sexului” – Un reportaj despre programul Calmens. Interviu cu Florin Boghian, autorul programului si cu clienti ai programului Calmens.

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.