Poziția misionarului interzisă prin lege

Deputații ucraineni vor să interzică prin lege poziția misionarului.

Rada Supremă de la Kiev examinează un proiect de lege prin care ucrainenilor li se va interzice să facă dragoste în poziția misionarului.
Pozitia misionarului interzisa
Autorii proiectului susțin că această inițiativă, alături de interzicerea avorturilor și amenda pentru lipsa copiilor, urmează să rezolve problema nivelului redus al natalității în Ucraina, scrie portalul delfi.ua.

„Specialiștii au demonstrat demult că poziția clasică, numită și a misionarului, nu este deloc eficientă pentru conceperea unui copil”, spune deputata Natalia Korolevskaia, unul dintre autorii inițiativei.

În schimb, parlamentarii vor să promoveze poziția numită în popor capră, perfectă pentru concepere. Majoritatea deputaților pare să aprobe propunerea. Unul dintre ei chiar a aplaudat în picioare când Korolevskaia povestea despre poziția capră.

În prezent, proiectul este la etapa de examinare și completare.

De precizat că această ştire este un pamflet şi trebuie tratată ca atare. Site-ul ucrainean de pe care a fost preluată este unul dedicat subiectelor false iar motto-ul sub care funcţionează este: “Noi scriem mereu adevărul. Pe bune*“ doar că steluţa te trimite în josul paginii unde afli că toate ştirile publicate pe acest site sunt fictive.Pozitia capra